Ben jij ook zo klaar met het zoeken naar antwoorden?

Herken jij jezelf hierin?

Je ervaart weinig tot geen plezier, uitdaging, voldoening, zingeving en betekenis in je werk & op persoonlijk vlak. Je hebt het gevoel dat je op de automatische piloot leeft en je kunt steeds moeilijker genieten van leuke dingen

Je piekert veel omdat je antwoorden wilt hebben op je loopbaan- en/of levensvragen maar je vind ze niet

Je weet ook totaal niet wat je écht wilt in het leven en daardoor loop je steeds vast

Je merkt dat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. Het maakt je onzeker, moe (in je hoofd), leeg, verdrietig, gestrest, onrustig…Je weet gewoon niet meer wie je bent en welke weg je moet inslaan

Je leest tientallen boeken en praat met anderen, over hoe je je weer gelukkig kunt voelen en wat je zou moeten doen. Het brengt je geen stap verder en het verwart je juist nóg meer…Je hebt het gevoel dat niemand je echt begrijpt.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je weer kunt genieten en de verbinding met jezelf hebt hersteld?
 • Je (weer) gelukkig bent met wie je bent en wat je doet?
 • Je precies weet wat jij nodig hebt voor een plezierig, inspirerend, zin- en betekenisvol (werk)leven?
 • Je precies weet wat je wilt en welke stappen jij moet zetten o.g.v. werk en/of op persoonlijk vlak?
 • Je weer vertrouwen hebt in jezelf en de toekomst?

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid

~ Socrates

Hoe kan ik jou hier dan bij helpen?

Met het Mindful Analysis traject

De methode die wordt toegepast tijdens het traject heet Mindful Analysis (ook wel The Writing Cure genoemd) en is ontwikkeld door drs. M. Windrich. Het is een beproefde en bewezen effectieve vorm van (zingevings)coaching en schrijftherapie gebaseerd op boeddhistische, (taal)filosofische en psychologische principes.

Deze methodiek leidt al meer dan 10 jaar tot verbluffende resultaten! In slechts een paar dagen vind je antwoorden op je loopbaan- en levensvragen!

Deze methode is zeer doeltreffend voor uiteenlopende vraagstukken zowel op het gebied van werk als op persoonlijk vlak!

Geen wekenlang traject, geen protocollen, geen saaie opdrachten en geen onzinnige gesprekken die je niks opleveren. Maar wél een traject dat je juist triggert om over jezelf te schrijven (je gaat het leuk en interessant vinden), je verbindt met je innerlijke wijsheid en jou laat ontdekken wie je bent en wat je echt wilt! Je doet veel zelfkennis op!

Iedere situatie is uniek en daarom is elk traject anders (de structuur van het traject is wel altijd hetzelfde).

Je wordt tijdens het traject van 1 week (5 tot 7 dagen) dan ook (intensief) via schrijven (E-mail) gecoacht. Het lijkt kort maar het voelt als zeeën van tijd!

Het is dankzij deze mooie en effectieve methode, de diepgang en de grote mate van zelfkennis die je opdoet mogelijk om al binnen enkele dagen de antwoorden en oplossingen te vinden die je nu zoekt!

Tijdens dit zelfonderzoek doorloop je op een organische manier 4 fasen. Ik licht ze even kort toe:

Fase 1: We kijken naar wat er momenteel (in je hoofd) speelt en waar je aandacht aan wilt besteden. Je zult merken dat je dankzij deze fase al snel verlichting, rust en ruimte in je hoofd ervaart. Nadat je dit hebt opgeschreven en ik je verhaal heb gelezen, krijg je van mij een e-mail met een aantal vragen die het schrijfproces echt op gang laten komen.

Fase 2: Door de zorgvuldig opgestelde vragen die ik je stel ga je de diepte in (op een comfortabele manier natuurlijk) en onderzoek je o.a. je gedachten en gevoelens. Wat belemmert jou en hoe kijk je tegen jezelf en de wereld aan? In deze fase doe je vaak onverwachte en verrassende ontdekkingen omdat je je bewust wordt van wat er nu nog onbewust is. Dat kan diepe indruk maken en leidt tot super waardevolle inzichten!

Fase 3: Dit is de fase van ongekende mogelijkheden. Je hebt nieuwe inzichten gekregen en je verkent je mogelijkheden voor de toekomst vanuit een gevoel van vrijheid. Ook dan kun je jezelf nog wel eens verrassen.

Fase 4: In deze laatste fase maak je een persoonlijk document waarin je vastlegt wat je concreet en op korte termijn gaat doen, ondernemen en/of veranderen. Omdat dit allemaal vanuit jezelf komt en jij precies aanvoelt welke stappen je WILT zetten én daarop vertrouwt, neem je geïnspireerde actie!

Je schrijft altijd op je eigen tempo en op momenten dat het jou uitkomt. Daarbij kun je helemaal jezelf zijn, omdat je, in alle rust, alleen met je eigen (groei)proces bezig bent en niet met je aandacht bij de coach hoeft te zijn.

Juist door te schrijven (over jezelf en je leven) spreek je je diepere bewustzijn aan en ga je dus op een dieper niveau op zoek naar antwoorden en oplossingen. En dan wordt het vanzelf duidelijk wat je echt drijft, welke richting je op wilt en wat jouw volgende stap is.

Jezelf ontwikkelen en erachter komen wie je bent en wat je wilt d.m.v. persoonlijke gesprekken is heel goed maar met schrijven kom je véél verder! Het leidt tot ‘wakker worden!’

Kortom, het is een bijzondere, interessante, leerzame en unieke (coach)ervaring en een waardevolle investering!

Ontdek zelf de kracht van schrijven!

Lees een stukje verderop wat dit traject jou oplevert en wat de extra voordelen zijn!

Stephy is een zelfbewuste en intelligente coach die zich goed in de ander kan verplaatsen, precies weet welke ruimte ze zelf moet innemen en die de juiste vragen stelt. Ze is oprecht geïnteresseerd in de ander en is op vele gebieden goed thuis waardoor ze haar cliënten met de juiste aandacht kan begeleiden.

Ik wilde graag gecoacht worden omdat ik niet goed meer wist wat ik leuk vind, met name qua werk. Ik heb besloten het traject te doen omdat ik graag uit mijn hoofd en bij mijn gevoel wilde komen.

De belangrijkste inzichten die ik had waren dat niet alle overtuigingen die ik had van mij waren en dat ik mezelf niet per se hoef aan te passen of te verbeteren. Als ik me bijvoorbeeld (een keer) onzeker voel, is dat ok. Dit had ik allang ergens gelezen, maar het kwartje lijkt nu echt gevallen te zijn.

Het voordeel van dit traject is dat je ongestoord de vragen kan beantwoorden en voor iemand die graag van zich afschrijft kan dit een goed traject zijn. En Stephy is vriendelijk, begripvol en toont oprechte interesse.

Over mij

Als hoogsensitieve vrouw én ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe het is om diep ongelukkig, over- en onderprikkeld te zijn, geen richting te kunnen geven aan mijn leven (vooral o.g.v. werk), weinig zelfvertrouwen te hebben, en hoe dit je leven kan beïnvloeden.

Mijn gebrek aan zelfkennis en zingeving in mijn leven en de negatieve overtuigingen die ik over mezelf heb gevormd zijn dan ook mijn grootste belemmeringen geweest om voluit te kunnen leven. Toen ik mij niet langer wilde laten leiden door mijn onzekerheid en beperkende gedachten, ben ik aan mezelf en mijn overtuigingen gaan werken.

Ik vergrootte mijn zelfkennis en ging onderzoeken wat mij had gevormd tot wie ik was. Ik onderzocht wat mijn normen en waarden zijn, waar mijn interesses liggen en ging van daaruit verder om uit te vinden wat ik wilde. Door kleine stappen te zetten buiten mijn comfortzone en die dingen te gaan ondernemen die mij interesseerden groeide mijn zelfvertrouwen en werd ik weer geïnspireerd.

Daardoor wist ik steeds beter wie ik was en wat ik (niet meer) wilde en ging betere keuzes maken (in werk en privé). Hierdoor kon ik de verbinding met mezelf en mijn zelfbeeld herstellen. Ik kon ook steeds beter de balans tussen over- en onderprikkeling vinden!

Omdat ik zelf heb ervaren wat (langdurige) over- en onderprikkeling, een gebrek aan zelfkennis, balans, zingeving, voldoening en plezier in je leven met je doet is het mijn missie geworden om hoogsensitieve vrouwen die zich hierin herkennen op een laagdrempelige manier te helpen.

Wat levert dit traject jou op?

Aan het einde van deze bijzondere ontdekkingsreis:

 • Ken en begrijp je jezelf op een dieper niveau
 • Heb je helder wat je innerlijke blokkades zijn en weet je hoe je ermee om moet gaan
 • Weet je wat je moet doen om je welbevinden te verbeteren
 • Weet je wat jouw drijfveren zijn en wat je gelukkig maakt
 • Ben je in staat om passende en duurzame (loopbaan)keuzes te maken
 • Heb je weer grip op je leven omdat je weet waar je nu staat en welke richting jij op wilt
 • Heb je concreet geformuleerd welke mooie stappen jij gaat zetten
 • Neem jij geïnspireerde actie: innerlijk weten en aanvoelen welke stappen je WILT i.p.v. MOET zetten
 • Heb je vertrouwen in jezelf en in de toekomst

Alles wat je hebt geschreven (inclusief je stappenplan en eventuele op jouw afgestemde en gemaakte opdrachten) voeg je, aan het einde van het traject, samen. Je hebt dan een persoonlijk, uniek, inspirerend, waardevol en zelfgeschreven zelfhulpboek waar je nog vaak in terug kijkt.

En dit zijn de extra voordelen!

Je bespaart geld (want het is goedkoper dan reguliere coaching-trajecten) én (reis)tijd

Je schrijft wanneer het jou uitkomt en op je eigen tempo, dit voorkomt onnodige overprikkeling en stress

Een laagdrempelige manier van coaching, vooral als je moeite hebt om naar een coach te stappen

Door te schrijven over hetgeen je mee worstelt kun je pijn en stress verminderen

Je gaat jezelf vanuit je eigen vertrouwde omgeving ontwikkelen op een prettige, veilige en comfortabele manier

Je hoeft niet bezig te zijn met hoe je overkomt op je coach waardoor de concentratie op jezelf en je innerlijke proces niet verloren gaat maar juist enorm wordt versterkt

Er wordt niet geoordeeld over wat je hebt geschreven

Je krijgt rust in je hoofd en meer focus op wat belangrijk is voor jou

Je hebt zelf de regie over je leven weer in je handen

Je vergroot je eigenwaarde

Een versnelde persoonlijke ontwikkeling door de hoge frequentie in contactmomenten en omdat je niet een week hoeft te wachten op de volgende sessie

Schrijven versterkt je immuunsysteem, verlaagt je bloeddruk en heeft een meditatieve werking

Door te schrijven kun je in het ‘hier en nu zijn’ oefenen en wordt je creatiever

Je komt bij je gevoel, je verwerkt emoties en gebeurtenissen, je heelt en transformeert

Je kunt alles wat je hebt geschreven herlezen waardoor je geïnspireerd blijft, nieuwe inzichten blijven ontstaan én voorkomt dat je weer terug vervalt in je oude valkuilen

Wat is je investering?

.Nu slechts

€275,-

Maak NU dat begin!

Je hebt tot nu toe ervaren hoe je eindeloze zoektocht naar antwoorden, gepieker, onzekerheid, stress en het ontbreken van zin en betekenis je gezondheid in de weg staat.

Dat geworstel met werk en persoonlijke zingeving heeft al zo lang een negatief effect op je humeur, energieniveau en levensgeluk…

Zo wil je toch niet meer verder gaan?

Stel je voor wat het met je doet als je over 1 jaar nog steeds bent waar je nu bent…

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…

Wacht daarom niet langer en meld je nu aan voor het Mindful Analysis traject!

Veel gestelde vragen

V Ik ben geen schrijftalent, kan ik het Mindful Analysis traject dan wel volgen?

A Jazeker! Spelling, grammatica etc. zijn totaal onbelangrijk! Het gaat er niet om dat je foutloos schrijft. Waar het echt om gaat is jouw proces, waarin je het gesprek met jezelf aan gaat en verbinding maakt met (wat er onbewust speelt in) jezelf.

V Waarom is coaching via E-mail zo effectief?

A Het is niet zomaar wat heen en weer mailen. We werken met een bewezen effectieve en beproefde methode die vaak zelfs sneller en beter werkt dan wekenlange 1 op 1 coaching trajecten die bestaan uit persoonlijke gesprekken. Kwalitatief onderzoek, waarin maar liefst 120 trajecten zijn geanalyseerd, heeft uitgewezen dat 95% van de mensen die een Mindful Analysis traject hebben doorlopen, uiterst tevreden zijn! Juist door te schrijven creëer je helderheid en diepgang die je niet krijgt als je er alleen over praat of denkt want je maakt contact met je onderbewuste. Niet voor niets wordt schrijven (door zowel therapeuten als coaches) steeds vaker ingezet tijdens coach- en therapiesessies omdat dit de allerbeste manier is om snel bij de kern van het probleem, antwoorden en oplossingen te komen! 

V Wat is nog een ander bijkomend voordeel van E-mail coaching dat interessant is om te weten?

Je hoeft niet te wachten op de volgende sessie omdat het ‘gesprek’ tijdens dit traject doorloopt. Normaal gesproken heb je 1 keer in de week (en dat meestal gedurende 6 weken) een persoonlijk gesprek/sessie met je coach. Meestal duurt een sessie tussen de 45 en 60 minuten. Als dan ineens de tijd om is en je eigenlijk net lekker in je verhaal zit, moet je alweer gaan en weer een volle week (of misschien wel langer) wachten tot de volgende sessie. Heel vervelend als je net in de flow zit en je eigenlijk nog van alles kwijt wilt op dat moment. Dat gebeurt tijdens dit traject niet omdat we een aantal aaneengesloten dagen contact hebben. 

V Ik heb me aangemeld voor het Mindful Analysis traject? Wat gebeurt er dan?

A Ik neem z.s.m. contact met je op en dan spreken we af wanneer je wilt beginnen. Voordat we met het traject beginnen beantwoord ik uiteraard al je vragen (als je die nog hebt) zodat alles duidelijk is.

V Duurt een Mindful Analysis traject altijd maar precies 1 week?

A Nee, het is afhankelijk van het aantal contactmomenten. Als het wat langer duurt is niet erg, als de frequentie in contactmomenten maar hoog blijft anders gaat de effectiviteit van het traject verloren.

V Kan ik het bedrag voor het Mindful Analysis traject ook in termijnen betalen?

A Nee, helaas is dit niet mogelijk. Het totaalbedrag dient voorafgaand aan het traject te worden voldaan.

Heb jij nog een andere vraag? Geen probleem! Je kunt mij bereiken via telefoonnummer 06-22299690 (mocht ik niet in staat zijn om op te nemen, spreek dan a.u.b. de voicemail in) of stuur een e-mail via het contactformulier

Groei is pijnlijk. Verandering is pijnlijk, maar niets is pijnlijker dan te blijven in een situatie die niet goed is voor jou

~ Socrates

P.S: De beste investering is een investering in jezelf (your future self will thank you for that), dus waar wacht je nog op?